Creamina

Over Creamina

Jaar Kinderfeestjes

Het eerste kinderfeestje was in Oktober 2008, de eerste workshop was begin 2009.

Jaar Creamina

Creamina is opgericht in 2004 en bestaat nu 18 jaar.

Jaar Creatieve Ervaring

Na afgestudeerd te hebben in Industriëel Ontwerpen heeft oprichter Natalie van Reeuwijk al 26 jaar ervaring opgedaan.

Eeuwen Kaarsen

3 eeuwen voor Christus is de kaars uitgevonden. Nu in de 21e eeuw maken we die bij Creamina.

Natalie van Reeuwijk

Oprichter Creamina

Mijn doel is om te doen wat ik leuk vind en tegelijkertijd mijn brood te verdienen. Dit is te zien in de passie die ik heb voor mijn werk heb en de blijdschap die ik daar uit haal.

Ik geloof in het feit dat iedereen zijn creatieve kanten heeft, ze hoeven alleen nog maar gevonden te worden. Het is soms jammer dat er standaarden gesteld worden aan wat goed en fout is in kunst en cultuur. Maar de grootste artiesten en kunstenaars zijn niet beroemd geworden met doen wat al bestaat.

Het is belangrijk om op dagelijkse basis de dingen te doen waar je van geniet. In ons geval is dat lekker creatief bezig zijn. Omdat creativiteit zo'n wijd bereik heeft zal er vast iets zijn voor iedereen. 
 
We geloven bij Creamina dat creatief bezig zijn daarnaast ook voor afleiding kan zorgen en helpt bij je persoonlijke expressiviteit.
 
Alleen maar positief toch?

Een belangrijke doelstelling van Creamina is een steentje bijdragen voor het milieu en de toekomst van onze aarde. Dit doen we op een aantal manieren:
 
Het kaarsvet wat gebruikt word bij kinderfeestjes en workshops is voor een heel groot gedeelte gerecycled kaarsvet. De voorgevormde stukjes en schijfjes maken wij van opgebrande kaarsen die mensen vanuit de wijde omgeving bij ons komen brengen. We smelten en filteren de restjes om daar een nieuw leven aan te schenken.
 

Na een zeepfeestje hebben we vaak wat zeepresten over. Dit wordt gesorteerd en hersmolten om vervolgens extra zeepjes van te maken. Zo hopen we zo min mogelijk materiaal weg te hoeven gooien.
 

Voor onze naaldvilt kunstwerken hebben we destijds de lokale kinderboerderij ingeschakeld die de wol van een schaap aan ons heeft gegeven. Deze wol hebben we gewassen, ontvet en gekamd om de creaties te verkopen op Etsy. Kom gerust kijken in onze shop!

Bij Creamina geloven we dat een groot deel van je ontwikkeling gebasseerd is op zelfexpressie. Hierdoor kom je er achter wat je leuk vind en waar je goed in bent.
 
Hoe meer verschillende dingen je uitprobeert hoe sneller je er achter komt wat je leuk vindt!

Online boekingssysteem

Plan je Workshop of Feestje direct bij ons.
Ga naar ons online boekingssysteem om
een afspraak te maken. 

Wil je niet meteen boeken, dan kun je natuurlijk ook even contact opnemen om te overleggen.

Hits: 10