Creamina

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Creamina is de perfecte plek om een kinderfeestje te vieren. We hebben veel keuze in activiteiten waarbij je lekker creatief bezig kunt zijn en je fantasie de vrije loop kan laten. De feestjes raden we aan voor kinderen vanaf 5 tot 18 jaar. Vanaf 15 jaar zijn de workshops naast de reguliere feestjes mogelijk voor verjaardagen, dus zeker genoeg om uit te kiezen.

Kaarsen maken is een hele leuke manier om een verjaardag te vieren. Je bent ongeveer twee uur lang lekker bezig met kaarsenwas, mooie kleuren en vormen uitzoeken en een kaars decoreren. We maken eerst een stukjeskaars met allerlei stukjes gekleurde was. Daarna worden er stapelkaarsjes gemaakt met allerlei verschillende vormen en kleuren kaarsplaatjes . Nadat deze een keer zijn gedompeld kunnen ze ook nog worden versiert. De gegoten stukjeskaars is na 2 uur hard.

Lees meer over deze twee soorten kaarsen hier.

Maak je eigen zeepjes in je favoriete kleur, geur en vorm! We werken met een speciale transparante zeep die vloeibaar is omdat hij is verwarmd. Vervolgens voegen we jouw kleur en geurtje toe en gieten de vloeibare zeep in een zeepmal die je zelf hebt uitgekozen.

We hebben een heel assortiment aan vormen zoals verschillende soorten dino’s, vissen, een kat, hond, konijn, leeuw of een muis…..In sommige vormen kun je een verrassing meegieten.

We maken 1 groot stuk zeep en daarna verschillende kleine stukjes. Hierna nemen we even pauze met wat drinken en wat eten zodat de zeep kan uitharden. Dit is ook een prima tijdstip om de kadootjes te geven! Als de zeepjes hard zijn halen we ze allemaal uit de mallen.

Erg leuk om te doen en je neemt een heerlijk geurend zakje zeep mee naar huis!

Tijdens een mozaïekfeest kunnen de kinderen lekker aan de slag met mozaïek op een spiegelplaat of de deksel van een 2-vaksdoosje. Hierop gaan de kinderen mozaïeken om zo een heel persoonlijk en creatief mozaïekwerkstuk te maken.

Tijdens het feestje leren ze de basis van het mozaïek ambacht. Ook leren ze combinaties met verschillende materialen te maken.

Het hele programma duurt tussen de 2 en 2,5 uur afhankelijk van leeftijd, inzicht en inzet. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ieder kind vol trots met een mooi werkstuk naar huis kan gaan en een fijne tijd bij ons in het atelier heeft.

Je kan ervoor kiezen de werkstukken door ons te laten voegen en later op te komen halen of de kinderen voegmiddel met instructies mee te laten nemen zodat ze het thuis zelf kunnen voegen.

Wat is er nou leuker dan je zelfgemaakte vlieger kunnen oplaten?

Ons atelier ligt vlak bij een mooi park waar dat prima kan en de vliegers die we gaan maken vliegen al bij weinig wind, stijgen snel en blijven stabiel aan de hemel staan.

Onze vliegers zijn gemaakt van tyvek. Het doek gaan we eerst allemaal prachtig versieren. Daarna zetten we de vlieger in elkaar en vliegeren maar!

Online boekingssysteem

Plan je Workshop of Feestje direct bij ons.
Ga naar ons online boekingssysteem om
een afspraak te maken. 

Wil je niet meteen boeken, dan kun je natuurlijk ook even contact opnemen om te overleggen.

Hits: 4